Kategorier
Vårdnad

Ta hjälp i en vårdnadstvist

Vårdnadstvister kan ofta bli infekterade tvister mellan föräldrar. Se till att få hjälp i en vårdnadstvist för att både barn och föräldrar ska må bra framöver.

Sara tittade på fotoväggen. Där hängde bilder på det dyrbaraste hon hade. Elias och Simon, hennes och Rickards barn. Rickard som hon en gång älskat men som nu var som en främling för henne. Hon månade om att Elias och Simon skulle ha det bra. Hon ville också må bra, ha killarna hemma hos sig. Även om hon förstod att Rickad också ville det så var det jobbigt.

Han lade sig i allt, även hos henne trots att de flyttat isär för mer än ett år sedan, och Sara orkade inte med honom längre. Det kom hela tiden sms om att barnen skulle lägga sig i tid, inte äta fika en vardag och så vidare. Det värsta var nog att killarna absolut inte fick ta med det som han kallade pappasaker och pappakläder till henne.

Hjälp i en vårdnadstvist är vägen för samarbete

När killarna stolta ville ta med och visa upp en ny tröja eller en leksak till henne blev han vansinnig. För henne spelade det ingen roll om kläder användes här eller där. Hennes vänner hade sagt att hon måste sätta ner foten. Hans kontrollbehov var alldeles för stort.

Sara insåg att hon måste få hjälp i vårdnadstvist. En juridisk kontakt som kan få stopp för kontrollbehov och bråk. Hon vill ju bara att barnen ska må bra och att de som föräldrar ska kunna samarbeta, för barnens skull.